(P) Cum să contactaţi în cel mai scurt timp o firmă de servicii funerare din sectorul 2?

Decesul unei persoane dragi este un eveniment dureros şi, totodată, solicitant pentru familia îndoliată. În aceste momente delicate, o firmă de servicii funerare din sectorul 2 poate fi de un real ajutor, pentru că se poate ocupa de toate demersurile necesare. 

(P) Cum să contactaţi în cel mai scurt timp o firmă de servicii funerare din sectorul 2?

Acest tip de servicii oferă celor suferinzi răgazul şi sprijinul necesar pentru a-şi lua rămas bun de la decedat şi le ajută să treacă mai uşor peste clipele dureroase. 

Cum vă poate ajuta o firmă de pompe funebre?

Organizarea ceremoniei de înmormântare implică mai multe demersuri, necesită alergătura şi poate fi extrem de solicitantă. Din fericire, se poate apela non stop la o firmă de servicii funerare sector 2! Aceasta se poate ocupa de:

  • Contactarea unui medic şi constatarea decesului;
  • Îmbălsămarea şi pregătirea decedatului;
  • Întocmirea actelor şi obţinerea avizelor necesare pentru înhumare sau incinerare;
  • Repatrierea şi transportul decedatului;
  • Organizarea ceremoniei religioase în conformitate cu tradiţiile creştine;
  • Organizarea priveghiului, a parastasului şi a pomenilor; 
  • Întocmirea dosarului pentru obţinerea ajutorului de înmormântare etc.

Practic, contactând o astfel de firmă, familia îndoliată va fi degrevată în totalitate de povara organizării înmormântării. Serviciile sunt profesionale şi conforme cerinţelor, iar personalul este amiabil şi plin de compasiune. Astfel, cei îndureraţi vor găsi un pic de alinare şi vor trece mai uşor peste momentele neplăcute.

Servicii funerare pentru pensionari 

Un alt avantaj al contactării unei astfel de firme este faptul că oferă pachete personalizate pentru pensionari. Acestea lucrează în colaborare cu Casa de Pensii şi, în cazul decesului unui pensionar, pune la dispoziţia familiilor îndurerate sistemul de decontare în baza talonului de pensie al persoanei decedate. 

Conform legii 263 / 2010, sumele decontate corespund cuantumului ajutorului de înmormântare pe anul în curs. Practic, se pot plăti toate demersurile cu talonul de pensie, urmând ca firma de servicii funerare din sector 2 să se ocupe de decontările de la Casa Naţională de Pensii din Bucureşti sau din Judeţul Ilfov.

În acest mod, familiile îndurerate sunt scutite de birocraţia aferentă decontărilor, iar decedatul va avea servicii funerare profesionale complete. 

Consultanţă gratuită şi servicii funerare non stop!

Un alt avantaj al contactării unei firme de pompe funebre constă în faptul că are program non stop şi că oferă consultanţă gratuită la orice oră din zi şi din noapte! Astfel, familia decedatului poate obţine la telefon toate informaţiile de care are nevoie şi beneficiază de consultanţă atât în privinţa gamei de servicii, cât şi a tarifelor practicate. 

În urma acestor consultaţii, se va putea face o estimare a costurilor şi se vor obţine toate detaliile necesare pentru organizarea înmormântării. 

Cum puteţi contacta o firmă de servicii funerare din sector 2?

Dacă aveţi nevoie de serviciile unei firme de pompe funebre, este de ajuns să sunaţi. Acestea pot satisface chiar şi cele mai exigente aşteptări şi se vor conforma în totalitate cererilor, preferinţelor şi obiceiurilor religioase. 

De asemenea, aici veţi găsi toate accesoriile necesare unei înmormântări, inclusiv o gamă diversificată de sicrie complet echipate, cruci inscripţionate, lumânări, flori şi coroane. 

Pentru a trece mai uşor peste decesul unei persoane dragi şi a vă degreva de formalităţile implicate de înmormântare, alegeţi să apelaţi la servicii funerare sector 2. Tot ce aveţi de făcut este să îi sunaţi - ei se vor ocupa de restul!

Stiri

Modifică setările cookies