(P) Vrei să mergi chiar astăzi la un salon de hair & beauty? Instalează aplicația Stailer!

Ne-am obișnuit să ne trăim viața pe repede înainte. Și culmea, că deși am apăsat pedala de accelerație parcă tot nu avem timp să facem tot ce ne propunem într-o zi. 

(P) Vrei să mergi chiar astăzi la un salon de hair beauty? Instalează aplicația Stailer!

Anul 2022 este probabil cel în care am realizat că timpul nu există, e doar un construct social, nu are valoare până nu îi dăm noi valoare. Nu îl măsurăm doar în secunde și minute, ci și în termeni precum “devreme”, “târziu” sau “fashionably late”, pentru persoanele ce zic că s-au pornit de acasă însă ele încă se aranjează. 

În ziua de astăzi căutăm tot felul de metode pentru a ne eficientiza timpul. Ne plătim facturile online, cumpărăturile le facem la fel și câte și mai câte. Iar în timpul economisit putem să ne ocupăm de alte lucruri. La fel este acum și în cazul programărilor la saloanele de hair & beauty de când a apărut Stailer, platforma pentru programare la coafor, dar și la o mulțime de alte servicii, atât pentru femei, cât și bărbați.

Cam cât timp pierdeai sunând într-o parte și în alta până găseai un loc liber? Și asta nu era singura problemă pe care o întâmpinai. Vorba multă sărăcia omului, așa că hai mai jos să afli ce beneficii ai dacă instalezi aplicația Stailer și o utilizezi.

O singură aplicație cu care te ocupi de toate programările

Mani/pedi, make-up, coafură nouă, epilare definitivă, aranjatul bărbii, sprâncene vopsite, extensii de gene? Toate acestea, dar și multe altele pot fi rezolvate mult mai rapid și te poți programa complet gratuit, prin Stailer. Este simplu, instaleaza aplicatia Stailer din Magazin Play, App Store sau App Gallery și apoi îți creezi un cont cu datele personale sau mai simplu, te conectezi cu pagina ta de Facebook. Iată ce trebuie să faci mai apoi:

1. Selectezi pe homepage-ul aplicației filtrele de căutare. Pe Stailer sunt înscrise saloane din 41 de orașe. După ce ai selectat filtrele, apeși pe căutare și în câteva secunde primești lista cu disponibilități. Nu mai faci niciun compromis, fiindcă tu selectezi data și ora când ai nevoie de o programare, iar astfel Stailer îți găsește locurile libere și nu mai trebuie să-ți dai vreodată programul peste cap.

2. Ai mai mult control asupra alegerii tale. Fiindcă Stailer este bazat pe transparență, ai mai multe șanse de a nu pleca plângând de la un salon. Poți citi recenziile altor clienți pentru serviciile de acolo, poți studia prețurile, poți alege chiar și în funcție de durata unui serviciu. De asemenea poți vedea poze din salon și cu alte transformări efectuate acolo. 

3. După ce ai ales salonul și stilistul la care să îți rezervi locul urmezi pașii până la confirmare. Este un proces îmbunătățit spre deosebire de programarea clasică prin apeluri telefonice către salon. Nu mai pierzi timp și nici nu-ți mai faci nervi.

4. Un alt avantaj este că nu mai depinzi de programul de deschidere al unui salon ca să suni pentru o programare. Stailer îți permite să te programezi la orice oră din zi și din noapte.

5. Îți mărești șansele de a găsi locuri libere și de a avea parte de mai multe servicii de înfrumusețare într-o săptămână, un lucru în special apreciat de femei. Cam cât e de aiurea să mergi într-o vacanță și unghiile cu gel ce ți le-ai făcut cu o săptămână înainte să înceapă deja să crească, iar părul epilat cu ceară să înceapă deja să apară? 

Descoperă și tu cât de simplu este acum să te programezi fără să mai suni vreodată la salon. Aplicația Stailer devine propria ta agendă de programări, poți anula la fel de simplu de acolo și în plus poți seta remindere ca să nu uiți niciodată de programări. Încearcă și tu această metodă!

Contact:

support@stailer.ro

Stiri

Modifică setările cookies