(P) Condiție fizică deteriorată? Beneficiază de servicii complete de recuperare medicală la Clinica Eminescu 100!

Există numeroase situații care impun recuperarea medicală, iar acestea pot viza pacienți de toate vârstele. Un accident, o afecțiune fizică sau neurologică, o problemă de dezvoltare sau patologia coloanei vertebrale sunt doar câteva dintre împrejurările care determină nevoia pacientului de a recurge la astfel de servicii. 

(P) Condiție fizică deteriorată? Beneficiază de servicii complete de recuperare medicală la Clinica Eminescu 100!

Vino la centrul de recuperare medicala Eminescu 100 și beneficiază de servicii complete pentru a reda sănătatea și mobilitatea organismului tău!

Ce este recuperarea medicală și când se recomandă?

Recuperarea medicală este un domeniu vast care include diverse servicii și proceduri, de la kinetoterapie, la terapia cu radiofrecvență și nu numai. Aceasta este absolut necesară în cazul pacienților care au suferit anumite afecțiuni post traumatice, afecțiuni reumatismale, afecțiuni ale coloanei vertebrale sau boli neurologice care și-au pus amprenta asupra condiției fizice. Mai exact, diverse arii ale recuperării medicale se aplică în cazul unor entorse sau fracturi, a spondilozei, a unor discopatii, postintervenții chirurgicale, a unor pareze, a imobilizării prelungite sau a altor astfel de probleme care au afectat mobilitatea și flexibilitatea corpului și este nevoie se ajutor din exterior pentru a fi redate.  

Unde poți apela la servicii de recuperare medicală?

Date fiind complexitatea și importanța acestei arii de activitate, este esențial să apelezi la ajutor doar din partea unor specialiști cu vastă experiență care, prin metode moderne și tehnologii de ultimă generație, vor stabili un diagnostic corect, urmat de un plan de tratament adecvat. Clinica Eminescu 100 este locul în care medici ortopezi și de recuperare medicală își unesc cunoștințele pentru a depista în mod corect nevoile fiecărui pacient, rezultate în urma unui examen obiectiv și imagistic. Ai parte de o abordare integralistă, datorită portofoliului vast de servicii de recuperare medicală care îți este pus la dispoziție, în așa fel încât, oricare ar fi problema cu care te confrunți, să existe o rezolvare cât se poate de rapidă și eficientă.

Care sunt principalele servicii pe care le oferă o clinică de recuperare medicală?

În cadrul centrului de recuperare medicală Eminescu 100 se practică o varietate de metode terapeutice tocmai pentru ca fiecărei afecțiuni cu care pacienții se prezintă să îi corespundă o abordare sistematică adaptată. Vorbim așadar de kinetoterapie, electroterapie, magnetoterapie, termoterapie, laserterapie, terapia cu radiofrecvență sau ergoterapia. Un plan de tratament va putea miza fie pe o singură astfel de terapie, fie pe un mix de ședințe personalizat conform condiției pacientului, pentru ca reoperarea să fie favorizată și urgentată.

Alege programul de recuperare medicală perfect pentru tine

Clinica Eminescu 100 îți vine în ajutor cu servicii adaptate dintre care să poți alege în funcție de problemele cu care te confrunți. Ai posibilitatea să optezi fie pentru câte o ședință din fiecare dintre procedurile oferite, fie pentru un abonament special conturat pentru tine, care vine cu avantaje consistente de preț, cum ar fi pachetul de 10 ședințe de masaj la spate. Sănătatea ta fizică este pe primul loc și detaliile financiare nu ar trebui să reprezinte un impediment în acest sens, iar în cadrul clinicii vei putea observa că se pune accentul pe acest aspect în așa fel încât să te poți bucura oricând de o experiență completă de recuperare.

Oricare ar fi opțiunea ta, poți face o programare atât online, cât și telefonic, la data dorită în funcție de disponibilitate. Îți vor fi oferite în prealabil toate detaliile de care ai nevoie pentru a înțelege beneficiile serviciilor de care urmează să ai parte și pentru a te pregăti corespunzător.

Îmbunătățește condiția fizică, alături de medici bine pregătiți, în cadrul clinicii de recuperare medicală Eminescu 100!

Stiri

Modifică setările cookies